My server can't re install the system, please help me

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: My server can't re install the system, please help me  (Read 251 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

coco

  • Newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 3
My server can't re install the system, please help me
« on: May 06, 2021, 12:01:35 PM »

It has been 48 hours since I installed the system on my server, and I also restarted it, but the server didn't respond. Then I installed the system again, but it didn't respond. I need help

My server information is

Server name (Default):
srv21680.blue.kundencontroller.de

Main IPv6-Address:
2a02:0180:0006:0001:0000:0000:0000:406e/128 (Point to Point)
Logged


pranav appu

  • Newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 9
Re: My server can't re install the system, please help me
« Reply #1 on: May 06, 2021, 05:36:56 PM »

Sorry as I am not here to help you, but I myself has a problem. Are you using the free server? If yes, how much time it did take from ordering to functional server deployment? I ordered one like 3 days ago and still it is under processing. Is that normal?
Logged

coco

  • Newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Re: My server can't re install the system, please help me
« Reply #2 on: May 07, 2021, 11:57:56 AM »

I need a response from their administrator
Logged

pranav appu

  • Newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 9
Re: My server can't re install the system, please help me
« Reply #3 on: May 07, 2021, 02:04:09 PM »

It's practically impossible, I have posted my question 3 days before you and that didn't get any response. I requested help by email too but no help for free service. This forum ain't active.
Logged

Forum-Support2

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 207
Re: My server can't re install the system, please help me
« Reply #4 on: June 23, 2021, 05:23:43 PM »

Hello,

we have done a lot of upgrade work in last weeks, please do re-installation again. Hope it works now for you!
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.076 seconds with 22 queries.